Cryptobeurs met fiduciair aanbodteweeggebracht door Bitgamo

–News Direct–

Over Bitgamo: Bitgamo is een cryptobeurs die in 2020 is opgericht door een bekende financile groep met de visie om de voordelen van crypto te introduceren in landen waar het moeilijk is om cryptovaluta te kopen of bezitten, terwijl tegelijkertijd privacygerelateerde

Bitgamo ontwikkelt zich snel als een topbestemming als een cryptobeurs met een fiduciair aanbod. Steeds meer cryptoliefhebbers wenden zich tot dit platform om te profiteren van unieke voordelen zoals transacties zonder KYC en tot 10% hogere wisselkoersen vergeleken met alle andere soortgelijke diensten. Bitgamo is wereldwijd beschikbaar, waaronder in landen met een ongunstig cryptobeleid.

Ongevenaarde kenmerken van Bitgamo

  1. Eerste cryptobeurs met fiduciair aanbod zonder KYC of accountregistratie.
  2. Beste wisselkoersen, tot 10% hoger dan op andere platforms.
  3. Geen noodzaak om financieringsgarantie, paspoort- of andere identiteitsgegevens te overleggen.
  4. Het eenvoudige en veilige proces duurt minder dan 20 minuten.
  5. Klantenondersteuning 24 uur per dag

De opkomst van Bitgamo heeft een nieuw paradigma in de wereld van crypto genitieerd omdat dit het eerste platform ooit is dat crypto-uitwisseling mogelijk maakt zonder KYC. Het bedrijf is er sterk van overtuigd dat het beschermen van de privacy van gebruikers uiterst belangrijk is, aangezien het basiskader van crypto rond decentralisatie is gebouwd. Om haar klanten te beschermen tegen gegevensmisbruik, onthoudt Bitgamo zich van het gebruik van webanalyses van derden, klantenservicesoftware, automatiseringsplatforms voor marketingdoeleinden en marketingcampagnes via e-mail.

De beschikbare wisselkoersen van Bitgamo zijn aanzienlijk hoger in vergelijking met andere beurzen omdat het bedrijf via een netwerk van derde partijen cryptovaluta herdistribueert naar het Midden-Oosten en andere landen waar de regelsgeving en het beleid niet cryptovriendelijk zijn. Bitgamo-gebruikers hebben ook hun tevredenheid geuit over de bliksemsnelle transactiesnelheid en proactieve klantenondersteuning van het platform.

Veel experts uit de industrie zijn van mening dat de actie van Bitgamo om niet langer KYC verplicht te stellen, ertoe zal leiden dat er nieuwe mogelijkheden gecreerd zullen worden voor crypto-enthousiastelingen die hun gevoelige informatie liever niet met derden willen delen. Dit kan op zich, in de nabije toekomst, nuttig zijn voor de reguliere adoptie van crypto.

Ga voor meer informatie over Bitgamo naar https://bitgamo.com/

Contact Details

Gabriel Weber

press@bitgamo.com

Company Website

https://bitgamo.com/

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/cryptobeurs-met-fiduciair-aanbod-teweeggebracht-door-bitgamo-113117077

Bitgamo S.A.

comtex tracking

COMTEX_439373142/2655/2023-09-01T11:53:17